Hrvatski Cheerleading Savez

Hrvatski cheerleading savez kao udruga partnera Centra za društveno korisno učenje Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu aktivno su se uključili i osmislili online aktivnosti kako bi se obilježio Dan svjesnosti o autizmu, poremećaju koji ne pita za spol, dob i rasu!
U sklopu kolegija “Stručna praksa-DKU”studenti EFST-a uče o društvenim problemima dok istovremeno svoje stečeno znanje na fakultetu prenose udrugama kako bi ojačali njihove poslovne kompetencije.
U trenucima kada smo svi kod kuće, jer moramo OSTATI DOMA, #OSTANIDOMA, pozivamo sve da se odazovu našoj „plesnoj i likovnoj priči“. Zaplešite uz taktove pjesme „Daj da se smire boje“ (autorice D.Pleško) za one kojima je potrebna naša nesebična podrška kako bi im kroz pokret ljubavi pokazali da mislimo na njih. Nacrtajte plavu ruku i učinite naša i vaša lica nasmijana.

Pratite stranicu “Pruži ruku, zapleši s nama, učini naša lica nasmijana”, budimo zajedno i #OSTANIDOMA na sigurnom i poznatom okruženju, čuvajmo se i ostanimo zdravi, rasplesani i „plavi“.

Link: https://www.facebook.com/Pru%C5%BEi-ruku-zaple%C5%A1i-s-nama-u%C4%8Dini-na%C5%A1a-lica-nasmijana-100352141632339

Odgovori